Партитата този Хелоуин

Halloween

Октомври традиционно преминава под знака на зловещото, а кулминацията се пада в самия край на месеца. Хелоуин партитата започват няколко дни преди страховития празник и продължават до 31 октомври, като, разбира се, има по нещо за всеки вкус. Оголваме вампирски зъби, спретваме най-хитроумната си маскировка и влизаме ударно в един уикенд, изпълнен със страхотни диджей сетове, танци до сутринта и, разбира се, пакости и лакомства под формата на неустоими алкохолни отвари.

EXE CLUB: BLOODBATH

На 28 октомври електронните диджеи Sosa, Peppou, Bagerziev, Yory ни канят в Blood клетката на EXE и обещават, че няма нужда да мислим за облеклото си, а за самия Хелоуин. Започват в 22:30 с вход 30 лв.

Halloween Festival в Киноцентър Ню Бояна

Най-голямата снимачна площадка у нас отваря врати, за да почувстваме Хелоуин атмосферата по улиците на Ню Йорк. Ще има хелоуински лов на съкровища, маратон с филми на ужасите, фотобудка, танци и улични игри, които перфектно пасват и за семейни разходки. Входът е от 33 лв. до 99 лв., започват от 11:00 на 31 октомври с билети от тук.

Ню Бояна: Shame Party Halloween

Това Shame Party ще е по-фатално от всякога и всички жадни за добър Хелоуин купон духове са поканени! Безсрамното парти ни призовава с тежка зловеща декорация, сцена в средата на залата и много музика, за която да останем до късно. Датата е 31 октомври, часът е 22:00, а билетите са по 66/99 лв. от тук.

TRASTENA HALLOWEEN TAKEOVER

Чисто новото пространство за забавления The Purgatory приютява Хелоуин партито на Trastena! Ще има открита сцена и три зали за парти, в които пускат диджеи с цел да преживеем трилъра на вечерта до малките часове. Отварят в 22:00 на 28 октомври за 35 лв. от epaygo.bg и 40 лв. на входа.