The Twins’ Trip: Same Same But Different

The Twins’ Trip е луд и очарователен дует съвременни клоуни, сформиран от Емилио и Леандро Понс, еднояйчни братя близнаци от Аржентина. В цирковото им шоу се докосваме до уникалната връзка между тях с всичките съпътстващи радости и конфликти. Спектакълът не само изследва тяхната свързаност, но и разликите между двамата близнаци. В различията между действията и реакциите им ние откриваме, че макар да си приличат, приликата е само визуална и именно затова се нуждаят един от друг, за да постигнат пълния ефект на забавление.

Очаква ни магия, жонглиране и множество лудории. Или с музика на живо, или с цирково изпълнение, братята водят публиката към емоция, която е трудно да се обясни.

Групата е в челните редици на „Уличното представление“ със стил, който смесва спорта с фантазията, като запазва корените на класическия цирк. По време на турнетата им представленията винаги са в непрекъсната еволюция и са им позволили да се представят не само по улиците на повече от 40 държави, но и за фестивали, хотелски вериги, търговски центрове, увеселителни паркове, круизни кораби и образователни институции на четири континента.