Том Джоунс – Ages and Stages

Жанр: поп, рок

Легендарният уелски изпълнител сър Том Джоунс се завръща на българската сцена. Последното гостуване на певеца беше четири години по-рано, като тогавашното шоу трябваше да се проведе в Античния театър в Пловдив, но в последния момент бе преместено на закрито. Този път той ни кани на 19 юни в Зала 1 на НДК, така че дъждът изобщо не ни притеснява и още отсега се запасяваме с билети от тук.

Тазгодишното музикалното събитие е част от световното му турне Ages and Stages, което започна в началото на годината и предвижда обиколка на цяла Европа.  Шоуто се провежда само няколко дни след 83-тия рожден ден на големия артист, а както винаги той обещава да донесе на сцената освен безбройните си невероятни хитове, като Sex Bomb, Delilah, Mama Told Me Not To come, Green, Green Grass of Home, но и целия си неизчерпаем талант и харизма.

Джоунс е смятан за един от най-великите певци на всички времена, продал над 100 милиона плочи. Кариерата му е изпълнена с многобройни отличия и признания, включително ценното рицарско звание от кралица Елизабет II през 2006 г., множество награди BRIT, престижната награда на Music Industry Trusts и награда Hitmaker от Залата на славата на авторите на песни в САЩ.Може също да ти хареса