ЖЛЪЧ / ГРИГОВОР / ГЕНА – ВТОРИ ЖИВОТ

Жанр: хип-хоп

За краткото време, откакто излязоха първите три сингъла от предстоящия албум на столичното рап трио Жлъч, Григовор и Гена, песните се превърнаха в постоянен саундтрак в слушалките ни. Най-после зад ъгъла се задава официалното промо на Втори живот, което ни води към Маймунарника на 9 септември. В концерта се включва и култовата рок група ТДК, с която рапърите си колаборират в едно от новите парчета, и очакваме да чуем целия албум в рамките на едно незабравимо преживяване.

Защо Втори живот? Групата избира амонита за символ на новия си проект – спираловидната структура на обложката е фосил на древно животно, съществувало преди милиони години. Амонитите служат за определяне на възрастта на останките около мястото, където са открити, и макар че от тях вече са останали само черупките, музикантите откриват позитивна символика в тези вкаменелости. Те самите оприличават себе си на черупки, в които се ражда нов живот – втори живот, както наричат и новия си албум.

Можем да се сдобием с диска както онлайн от тук, така и едновременно с билета за 30 лева общо. Радваме се да научим, че физическото копие съдържа и 24 страници книжка с текстовете на всички песни, за да можем да упражним рап уменията, скандирайки припевите от първия ред. Вратите отварят в 18:00, така че имаме време да отскочим до бара или да се подкрепим с порция картофки, защото от 20:00 ни очакват нечувани досега бийтове, които ще ни разтърсят в ритъм в продължение на повече от 2 часа.Може също да ти хареса

Иън Пейс идва с класиките на Deep Purple

от Програмата Прочети още

Dub FX

от Програмата Прочети още

Jin Monic

от Програмата Прочети още

She Past Away

от Програмата Прочети още

Diablo Swing Orchestra

от Програмата Прочети още

God Is An Astronaut

от Програмата Прочети още