Ден първи
В първата вечер ще се вихри телевизионната любимка Милица Гладнишка, чиито музикален талант по нищо не отстъпва на театралния. Неин вокален партньор е Цветомир Цанков – енергичен, чаровен и изключително талантлив певец от младото поколение джазмени. Следва концерт на известните инструменталисти Росен Захариев, Петър Момчев, Димитър Карамфилов и Венко Захариев.
Ден втори е за децата
Втората вечер е отредена за забавления на най-малките с проекта Джаз за деца, в който всички присъстващи малчугани и техните родители могат да пеят и свирят заедно с утвърдените джаз музиканти, да опознаят различните инструменти, да пипнат джаза и да го заобичат.
Джем сешън
И в двата дни след концертната програма ще има джемсешъни с участието на звездите от фестивала и техни гости, а микрофоните ще са отворени за изява на всички присъстващи музиканти и певци.
За финал
Финалните акорди на фестивала ще изсвирят и изпеят Марина Господинова, Мария Донева, Антони Дончев и Венци Благоев. Те ще представят някои от най-обичаните джазови теми с оригинални поетични текстове на български език.