В основната програма на фестивала са включени пет събития с разнообразен жанров обхват. Концертите ще се случват на централния площад в Лозенец, а входът за всички прояви е свободен.

Ден първи
Първата вечер стартира в 19:30 със забавления на най-малките с проекта Джаз за деца, в който всички присъстващи малчугани и техните родители могат да пеят и свирят заедно с утвърдените джаз музиканти, да опознаят различните инструменти, да пипнат джаза и да го заобичат. След забавлението за децата, в 21:00 на сцената излизат Шибил Бенев и Петър Момчев с авторски композиции в традицията на модерния джаз. Вечерта ще приключи с концерт на всеобщата любимка Белослава, която ще се качи на сцената в 22:30 в компанията на Живко Петров, Росен Захариев и Димитър Семов.

Ден втори
Втората вечер започва в 20:30 с авторски композиции с класически фолклорни и джазови елементи в духа на уърлд и етно музика в изпълнение на БлагоевАрт Джазтет. Последният концерт от фестивала ще започне в 22:00. FlyWe2DaMoon представлява експериментална музика, която се ражда в момента. Микрофоните ще са отворени за изява на всички присъстващи музиканти и певци.