Ценителите на оперетата и мюзикъла не за първи път имат удоволствието да се срещнат с този постановъчен екип. За такъв концерт-спектакъл на Националния музикален театър в София, Марио Николов и Юли Дамянов бяха удостоени с най-високото отличие в областта на музикалното изкуство – Кристална лира за 2010. През май 2010 същият творчески екип реализира на сцената на Националния музикален театър в София и една от най-успешните постановки на Царицата на чардаша у нас, която вече трети сезон се радва на изключителното внимание на публиката.
Освен като режисьор, меломаните познават Марио Николов и като един от водещите български тенори. Гастролирал в цял свят, певецът е любим изпълнител на централните тенорови партии в спектаклите на Националния музикален театър.
Диригентът Юли Дамянов работи повече от 25 години като диригент в Националния музикален театър. Изявен специалист в жанровете оперета и мюзикъл, той се радва на многобройна аудитория почитатели. Юли Дамянов е познат на русенската публика, от представленията на Прилепът на Й. Щраус, който вече години наред радва почитателите на операта и оперетата.
Интригуващо в предстоящия концерт-спектакъл ще бъде и участието на младата, но вече изключително популярна звезда Валентина Корчакова. Очарователната певица има зад гърба си вече 10-годишна кариера като водеща солистка на Националния музикален театър, многобройни изяви в Европа и света, носител на отличия от наши и международни конкурси.