Очаква ни музика, пригодена към всеки вкус. Слушаме духов оркестър, етно, джаз, реге и съвременен поп, а сред изпълнителите са имена като младите певици Яна Янчева (YAИA) и Leena, Kottarashky & The Public Speakers и международната софийска банда Latino Kopeles Band. В по-късните часове пък ни раздвижва ритъма на любими столични DJ-и.
Запознаваме се и с различните маски на театралното изкуство: куклен театър и стенд-ъп комедия внасят усмивки в последните ни летни следобеди. Спортните натури тренират на открито, спринтират от НДК до Лъвов мост и се любуват на демонстрация на въздушна йога.
Киното е задължителен елемент от всеки фестивал и тук е зачекнато с две късометражни програми: По течението и прожекция на филми на #ПромениКартинката в пространството под Лъвов мост.
Базарът за ръчно изработени бижута и подаръци ни препраща към някогашния битак в коритото на реката. Там откриваме красоти от Nimeria Shop, Трето колело, Bird Life Bulgaria, Sito Studio и още много. Пълната програма е на страницата на събитието във Фейсбук.