Фестивалната атмосфера ще завладее клуб Menthol в дните от 24 до 26 юли с фънк, джаз и много, много шумни, нежни и мелодични брас секции.
В първата фестивална вечер, сцената ще бъде поверена на на младите фънк специалисти от Funky Miracle и Southwick. Момчетата от Funky Miracle, които снимат летен клип и работят върху дебютния си албум, са ни подготвили обновен сет, с повече авторски парчета. Техните колеги от Southwick, които в началото на година представиха най-мащабния си и успешен проект – J Dilla Tribute, обещават една незабравима фънк вечер.
На 25 юли ще се пренесем за кратко в Ямайка, благодарение на Roots Rocket Band – Jahmmi Youth, Sen I, Zafayah и останалите реге машини. След тях на сцената ще се качи очарователният духов оркестър на Brazz ViliDJ, чийто музиканти умеят добре единствено две неща – да забавляват и да се забавляват с музика.
Последната фестивална вечер ни предлага горещи балкански ритми, в изпълнение на младите музиканти от ромския оркестър Карандила Джуниър. Тринайсетте музиканти, на възраст от 8 до 16 години, наскоро се завърнаха от успешно турне в Словения, Австрия, Германия и Холандия и заедно с техния ръководител Ангел Тичалиев са ни подготвили програма, на която нито една част от тялото няма да може да устои. Лятното издание на феста ще закрие Великолепната седморка Акага. Една от най-популярните български групи ще ни зареди с уникалната си музикална комбинация от фънк, рок, денс, соул, реге и дори хип- хоп.