10 години Шизи Имрпо Театър


Над 400 представления пред повече от 50 000 души публика и близо 30 000 минути неудържим смях са някои от постиженията на ШиЗи Импро Театър, които отбелязваме на 10-ата годишнина на импро професионалистите.

В предстоящото шоу по повод първата голяма годишнина на ШиЗи Импро трупата е в пълния ѝ актьорски състав, като на сцената се връщат Владимир Зомбори, Димитър Живков, Милко Йовчев, Мирослав Симеонов, а специални гости на вечерта са Камен Воденичаров и Гери Турийска.

За събитието е предвидена специална програма, която ни повежда на изпълнено със смях пътуване през жанровете и различните стилове от репертоара на театралната трупа. Очакват ни Шекспирови сцени в стила на ШиЗи Шекспир, екшън по Тарантино, импровизирани песни със заглавия от публиката, както и много други изненади. Специалните гости Гери Турийска и Камен Воденичаров, които не за първи път застават до ШиЗи Импро Театър – напомняме за тяхното участие в постановката Отплесване, имат за задача да вдъхновят актьорите за импровизаторски скечове, базирани на техни лични истории. Едно е сигурно – очаква ни много смях.Може също да ти хареса