Жанр: театрална постановка
Автор: Татяна Йолинска
Режисьор: Ахмет Исмаил
Сценография: Доменика Тодорова
Музика: Преслава Божидарова
Участват: Татяна Йолинска

BURNOUT е авторски моноспектакъл, вдъхновен от лични истории на младо момиче, което се опитва да събере частите от себе си и да намери пътя си.

Основните теми, които спектакълът засяга са границата между реално и нереално, живот и смърт, надежда и загуба. За основа се ползват текстове и на А. П. Чехов и Уилям Шекспир, които в хода на представлението претърпяват тотална деформация.

Четирите основни персонажи са архетипни, обединяващи образи. Проблемите им са проблеми на всеки един от нас. Минават през лутания, надежди, разочарования и изкупление.

Жанрът клони по-скоро към сюрреалистичното, изкривеното, въображаемото. За сценография са използвани вералитни плоскости, които позволяват да се постигне и външно визуално изкривяване, деформиране и объркване, както и затварящи пространството найлони, които допринасят за смачкано, притиснато усещане и хладна отчужденост. Музиката е смесица между класическа цигулка, пиано и балкански ритми със съвременна нотка. Тя също претърпява постепенна деформация и разпад. Времето, в което се развива действието е неопределено. Сега, преди и винаги.