Кастинг

Жанр: мюзикъл
Автор: Борис Лапшов
Режисьор: Борис Лапшов
Сценография: Павел Илиев и Лиляна Петрова
Музика: Владимир Владимиров
Хореография: Александър Манджуков и Петя Георгиева
Фотографи: Николай Попов
Участват: Даниел Кукушев, Маргарита Лъчезарова, Петар Андреев, Ахмет Исмаил, Александър Танев, Ралица Попова, Йоана Димитрова, Виктор Младенов, Катрин Гачева, Хенри Ескелинен, Ванеса Пеянкова, Михаела Гончева, Иван Горанов, Силвия Болярска – 4 курс АДТ, клас проф. Пенко Господинов

Името на Борис Лапшов може би ви е познато от миналогодишното издание на Гласът на България, но в биографията му се нареждат още доста любопитни факти, свързани със сцената: като това, че е първият българин, завършил магистратура в специалност „Мюзикъл“ в Кралската музикална академия в Лондон. Ето защо е чудесно, че той решава да постави свое представление тъкмо в този жанр заедно със студенти от НАТФИЗ.

„Сюжетът се базира на истории, свързани с мечтите за успех на младите артисти и сблъсъка им с реалността. Обявен е кастинг за мюзикъл, на който всеки ще бъде предизвикан да покаже скритата си страна. История, свързана с любов, раздяла, амбиции, успехи и провали“, открехва завесата Лапшов и допълва, че с него се стреми да изгради спектакъл по правилата, които налагат страните с традиции в мюзикъла.