Моето мъжко момиче

Жанр: театрална постановка
Автор: Жад-Рос Паркер
Режисьор: Димитър Стефанов
Сценография: Ясмин Мандели
Музика: Милен Апостолов
Участват: Мая Бежанска, Михаил Билалов, Асен Данков, Теона Димова

Какво става, когато в разгара на мръсна политическа кампания жена ви е на път да провали всичко, защото не е тази, за която я мислите? Търсим отговор на този въпрос в началото на април в Théatro с премиерата на комедията Моето мъжко момиче с главни роли Михаил Билалов и Мая Бежанска. Актьорският състав допълват Асен Данков и Теона Димова, а режисьор е Димитър Стефанов. Пиесата е от автора – Жад-Рос Паркер.

В центъра на историята са шармантната и динамична Карла и съпругът ѝ Франоса. Техният бляскав живот в Париж вече 30 години върви по вода, когато от нищото Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото ѝ. Новината се стоварва върху Франсоа и е на път да унищожи както политическата му кариера, така и семейната идилия. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената дъщеря на двойката и нейният бъдещ съпруг имат също какво да добавят в картинката.

Страховит диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и, разбира се, нула политическа коректност са част от нещата, които очакваме след разкриването на дълго пазената тайна.

Програма

Théatro
25 май: 19:30