Няма да платим! Няма да платим!

Жанр: театрална постановка
Автор: Дарио Фо
Режисьор: Теди Москов
Сценография: Свила Величкова
Костюми: Свила Величкова
Музика: Антони Дончев
Фотографи: Стефан Н. Щерев, Виктория Сиракова
Участват: Мила Банчева, Михаил Милчев, Невена Калудова, Неда Спасова, Николай Върбанов, Пламен Манасиев, Сава Пиперов, Юлиян Малинов, Юлиян Рачков

Не ви ли се е искало поне веднъж в живота си да не платите? Е, днес не се плаща! За нищо, т.е. за всичко… Можеш да си вземеш от магазина, каквото си поискаш. Такава мълва тръгва из квартала и хората вкупом щурмуват супер маркета. Но… Какво ще си избереш, ако имаш само еднократна възможност да го вземеш без да плащаш, а и дали ще го има в супера? Ако го няма, с какво ще го заместиш?

„Философски“ въпрос за смисъла на притежанието… Това ми е най- голямата грешка, като режисьор- въобразявам си, че правя от плиткото дълбоко. Тук не е така, представлението е доста забавно и не натежава с тежки метафори. Ще платят ли „купувачите“ това което са отмъкнали, или за това, че не са го взели на аванта ще видите в едно от най- смешните ми представления, изпълнено превъзходно от едни от най- смешните артисти, с които съм работил. А какво ще направи полицията, изпратена да арестува обирджиите? Дали ще ги „закопчае“, или ще застане на тяхна страна? Елате и вижте! – Теди Москов, режсиьор на Няма да платим! Няма да платим!