Пънк Шоу Пропан

Жанр: цирк
Автор: Войта Штулц
Режисьор: Войта Штулц
Костюми: Сандра Бризеова, Мирослав Зах

Пънк Шоу Пропан е зрелищен цирков спектакъл – копродуция на чешките трупите Манстервил и  Blackout Paradox. Уличното шоу разказва абсурдната история за eдин отегчен и уморен куриер и един много необичаен пакет, който той носи. Шоуто демонстрира най-различни нови циркови дисциплини, акробатика и жонглиране, придружени от ударна музика и зашеметяващи пиротехнически ефекти. В центъра на представлението е огромно двойно въртящо се колело МанстерУийл.

МанстерВил

Артистите от чешката компания за уличен театър МанстерВил са създатели на пътуващ огнен тематичен парк, наречен Цирк Пропан Пънк. МанстерВил предлагат перфектно цирково изживяване. Те създават интерактивна галерия и среда за арт изяви, като автор на концепцията и отделните обекти е Войтек Штулц.  Той изобретява оригиналния стил на компанията пропан-пънк, който се отразява върху всички компоненти в спектаклите на МанстерВил.

Blackout Paradox

Blackout Paradox е артистична компания, основана от Михаел Бартизал и Михаела Храдечка през 2017 г. Групата се фокусира върху уличното изкуство с елементи на физическия театър, танц и акробатика.

Спектакълът е част от Международен театрален фестивал Варненско лято 2023, подходящ за възрастна и детска публика, без езикова бариера.Може също да ти хареса