Уилям Шекспир – Пълни съчинения

Жанр: театрална постановка
Режисьор: Съни Сънински
Сценография: Петя Стойкова
Костюми: Петя Стойкова
Превод: Харалампи Аничкин
Фотографи: Анастасия Вецова
Участват: Петър Калчев , Георги Спасов , Съни Сънински

Вече имате невероятния шанс да видите целия Шекспир в едно представление. Представете си 37-те му пиеси изиграни само за 97 минути. Революционно, нали?
21-ви век!

Вие сте човек от 21-ви век. И като такъв сте обречен постоянно да печелите! Дори докато се забавлявате гледайки това шоу.

Ще спечелите пари. Пресметнете каква сума бихте похарчили за да посетите 37 представления. А ако имате съпруга или приятелка? Ще ви стигне ли заплатата? Сега изчислете колко ще ви струва да гледате „Хамлет” или „Ромео и Жулиета“ в нашия театър. Дори да си купите най-скъпия билет ще дадете по-малко от 49 стотинки за всяка от пиесите на Барда.

Ще спечелите време. Представете си. Ще са ви потребни цели 37 вечери, най-малко 120 часа или над 7200 минути за да преживеете 37 представления. Не е малко. Спечеленото време можете да инвестирате в гледане на следващо издание на „Биг Брадър“ или в разлистване на томчетата на Шекспир.

Ще спечелите и интелигентност. Та колко хора познавате, които свободно и умно могат да говорят за Шекспир и творчеството му. Ако видите нашето шоу, Вие вече ще сте от малцината, които могат. И не само умно и свободно, но и забавно. Помислете как ще Ви гледат всички от компанията.

Като бонус получавате здраве. Невероятно, но е така. Зашеметяващото лудуване в този спектакъл през пиесите на Шекспир ще ви зареди с адреналин и всички хормони на удоволствието.

И да не забравяме казаното от Шекспир: „Всяко безумие има своята логика.“Може също да ти хареса