Виктор Калев с лятно турне


След като наскоро изигра 200-ото представления на култовия си моноспектакъл Грамофонът, Виктор Калев тръгва на лятно турне в цялата страна. Неговото музикално пътешествие през годините, изпълнено с носталгия, хумор и любов, както и с популярни хитове на най-големите български звезди в поп музиката, гостува на пет от най-големите български града – Русе, Стара Загора, Варна, Пловдив и Бургас.

  • 17.08  Русе – Летен театър
  • 22.08 Стара Загора – Летен театър
  • 24.08 – Варна – Летен театър
  • 28.08 Пловдив – Античен театър
  • 30.08 Бургас – Летен театър

В Грамофонът Виктор Калев всеки път играе като за първи и последен път. В автобиографичния концерт-спектакъл зрителите се потапят в една дълбоко интимна и емоционална обстановка с разказите на популярния актьор. Виктор споделя с публиката своите преживявания, трудности, надежди и радости, като те са съчетани с популярни български песни, които помагат за създаването на едно истинско шоу.

Вдъхновението на Виктор Калев тръгва още от детството, когато не спира да слуша плочата Осветени пози, мюзикъл от композитора Атанас Косев по текстове на Георги Ивчев и Любомир Пеевски. В спектакъла с песни и хуморески участват едни от най-големите ни артисти и изпълнители като: Стефан Данаилов, Емил Димитров, Георги Калоянчев, Константин Коцев, Татяна Лолова, Григор Вачков и други, а световната личност, която служи за вдъхновение на актьора, е Чарли Чаплин.

Потапяме се в концерт-спектакъл, в който всеки може да се наслади на една история, която не оставя никого равнодушен. Повече информация тук.Може също да ти хареса