Сити Марк Арт Център се помещава в сградата на бившето кино Левски. Разположен е в центъра на града, в близост до обществено значими сгради, културни институции, посолства, както и до парка Заимов, гледка към който се разкрива от главното фоайе.

Сити Марк Арт Център разполага с модерна мултифункционална зала, която дава възможност за провеждане на културни, корпоративни и социални събития. Подът й е амфитеатрален, което осигурява отлична видимост към сцената. Общият брой места в основната част е 221, а при използване на допълнителни конферентни столове достига до 315 седящи места. На балкона е създадена ВИП зона с коктейл-бар и три сепарета, като общият брой места е 75, а с допълнителни столове достига до 144.

Арт центърът разполага с изцяло нова климатизация и вентилация, а всички пространства са оборудвани с ЛЕД осветление. Техническото оборудване на залата позволява провеждането на различни събития – има екран 6.70м х 2.70м, един мултимедиен и два късофокусни проектора, микрофони, помощна обслужваща техника и специален екип, който да съдейства време на събитията. Размерите на сцената са 10м х 5м, а добрата акустика прави залата подходяща за  концерти, рецитали и камерни представления.

Центърът е с осигурен достъп за инвалидни колички и разполага с асансьор за хора със специални нужди, който отвежда до предверието на основната зала и до балкона.

Работно време на билетната каса:
пн-пт 09:30-19:30
сб 10:30-18:00
нд 11:00-17:00